Meny
MENU

KJØPSBETINGELSER

Betaling og Priser
Mekk.no benytter Klarna som betalingsløsning. Det er Klarnas betalingsbetingelser som til en hver tid er gjeldene på Mekk.no. Du kan lese mer om hver enkelt betalingsløsning som Klarna tilbyr på Mekk.no før et evt kjøp.I det man gjennomfører et kjøp på Mekk.no aksepterer du som kunde kjøps og leveringsbetingelsene til Klarna og Mekk.no. Alle priser på Mekk.no er inkl. MVA. Frakt blir beregnet før kjøpsøyeblikk i netthandelen og godkjennes av kunde. Mekk forbeholder seg retten til fritt å kansellere ordrer. Du vil da ikke bli trukket penger fra din konto eller bli fakturer fra Klarna.

Bekreftelse:
Når bestillingen din er sendt til netthandel@mekk.no vil vi sende ut en epost til deg med ordrebekreftelse og angrerettsskjema. Dersom du ikke mottar ordrebekreftelsen er ikke ordren din mottatt hos mekk.no Kontakt oss på netthandel@mekk.no dersom du har spørsmål.

Forbehold:
Mekk tar forbehold om at prisfeil, trykkfeil/bildefeil og feil i lagerstatus kan forekomme på www.mekk.no Skulle slike feil oppstå vil vi prøve å løse det på best mulig måte.