Meny
MENU

MEKK FRANCHISE

MEKK er et norsk gjør ”det selv-konsept” som er tilgjengelig der folk bor. Hos oss får du norske og internasjonale merkevarer av høy kvalitet til bil, båt, hjem og fritid. Vi har et stort utvalg av sesongvarer som sørger for at vi er aktuelle gjennom hele året.

MEKK samarbeider med innovative og markedsledende leverandører både i Norge og utlandet. I tillegg er vi aktivt til stede ved de store internasjonale messene for å fange opp nye trender og produkter, samt sikre gode innkjøp til kjedens beste. Det enkelte selskap bestiller selv de ønskede varene fra leverandørene, og blir fakturert direkte fra disse.

MEKK ble etablert i 2001 og består i dag av 22 butikker. I tillegg selger vi våre produkter på www.mekk.no hvor vi også tilbyr Klikk & Hent.

Hvorfor bli medlem av MEKK?

Vi er lokale. Uansett hvem du er – fra store, internasjonale aktører, til små, frittstående forretninger – om du ikke kjenner lokalmarkedet og lytter til kundene dine, velger de å handle andre steder. Her ligger også den store oppsiden i konseptet vårt – MEKK er norskeid, lokalt forankret og basert på nærhet til kundene. I et land med store regionale forskjeller, er MEKK alltid tilpasset det lokale markedet.

Det betyr at når det er noe folk trenger, eller de møter på utfordringer, så vil din MEKK-butikk være den nærmeste problemløseren.

Et attraktivt multikonsept med lokal forankring, trenger i tillegg godt kremmerskap for å lykkes.

Så hvis du har det som skal til, byr MEKK på mulighetene som sikrer suksess!

Krav

Relevant kompetanse fra butikkdrift og/eller salg, samt ledererfaring og økonomiforståelse. Du har en sterk drivkraft og et oppriktig ønske om å oppnå mål og resultater. Motivasjon, tro på merkevaren, konseptet og organisasjonen er også nødvendige forutsetninger. Videre er du realistisk og ansvarlig, og har evne til å håndtere motgang og å tenke langsiktig. Som person er du løsningsorientert både når det gjelder samarbeid og utvikling av pilotbutikken. Franchisetaker må dessuten oppfylle kravene til finansiering. Det forutsettes at franchisetaker selv arbeider fulltid i butikken.

Foretrukket bakgrunn

Drift av egen butikk eller eget foretak. Bransjekunnskap fra relevante bransjer. Fleksibilitet privat.

Personlige egenskaper

Kremmerinstinkt, resultatorientert, sosial og utadvendt, relasjonsbygger, tilpasningsdyktig, interesse for produktene og konseptet, gode selgeregenskaper, gode lederegenskaper, ryddig og strukturert.

Vil du være med på laget og skape videre vekst i MEKK gjennom kremmerskap i styrte former hvor du samtidig kan utvikle din egen fremtid og andres arbeidssituasjon? Vil du finne ut om vi har planer om å etablere en MEKK-butikk, der du bor? Da er det deg vi ønsker å ha med på laget!

Send en skriftlig søknad til administrerende direktør Bjørn Aase Haakonsen på epost bjorn@mekk.no eller ta kontakt på telefon 404 04 640.