Meny
MENU

Bedre nå enn aldri!

I kampanjeperioden 4. januar til 4. mars får du 20 % på alle basisvarer i vårt RYOBI-sortiment.*

I tillegg får du GRATIS frakt når du kjøper RYOBI-produkter for over 2000,- kr og GRATIS retur innen 14 dager dersom du ikke er fornøyd med kjøpet.

Dermed er du sikret både en god handel og et trygt kjøp.

* Gjelder ikke batterier og allerede nedsatte varer.

Hva er ONE+ fra RYOBI?

Ett batteri kan brukes til å drive over 100 ulike verktøy. Systemet gjør at du kan klippe gresset, bore hull, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri.

Kjøp en komplett startpakke med et verktøy, et batteri og en lader for å komme i gang med ONE+ systemet raskt og enkelt.

ELLER

Utvid ONE+ systemet ditt og spar penger på å bare kjøpe verktøyet – uten batteri og lader og kjøp heller ekstra batterier og lader når du trenger det.

Velkommen til ONE+ familien!

 

Advarsel: RYOBI sin serie med ONE+ verktøy er kjent for å være avhengighetsskapende. Er du en RYOBI-jomfru så er det fare for at ditt første møte vil føre til et livslangt kjærlighetsforhold.

100+ verktøy for bolig og hage

 

ONE+ systemet driver over 100 ulike verktøy med det samme batteriet. Systemet gjør at du kan klippe gresset, bore hull, sage tre, trimme hekker eller rengjøre bilen med bare ett ONE+ batteri.

RYOBI til boligen

 

ONE+ Systemet er laget til deg og alle dine gjør det selv-behov i huset. Enten du skal sette opp en hylle, bygge en terrasse eller endelig får pusset opp det badet du har tenkt på lenge.

ONE+ har et verktøy til alle. Alt fra et vanlig gjør det selv-verktøy som bor- og skrutrekker, spesifikke verktøy til større prosjekt som sirkelsag, trimmer eller sliper. Helt opp til våre livsstilsprodukter som luftpumpe, vifte, radioer og så mye mer!

 

RYOBI til hagen

 

ONE+ dekker alle behovene utendørs i hagen din også! ONE+ holder rett og slett hjemmet ditt både innendørs og utendørs i tipp- topp stand.

Når du er ferdig med dine gjør det selv-prosjekter plugger du batteriet på gressklipperen og trimmer gresset. Vi har et batteridrevet verktøy til alle områdene i hagen: hekkeklipp, trebeskjæring, blåsere for rydding av blader, ugressprøyte og mye mer!

Oppdag RYOBIs verktøyverden!

RYOBI gir deg 3 års garanti

 

RYOBIS verktøy er bygget for å vare. Det samme gjelder RYOBIs garanti.

Takket være grensesprengende teknologi og utvikling kan RYOBI nå tilby 3 års garanti* for alle elektriske og batteridrevne maskiner, inkludert 18V ONE+ systemet og 36V systemet**

**Bensindrevne maskiner leveres med 2 års garanti uten registrering

*Krever registrering for forlengelse fra 2 til 3 år. Vennligst besøk vår hjemmeside www.ryobitools.no innen 30 dager etter kjøpet for detaljert informasjon om garantibetingelser og forlengelse registrering. Denne garantien er gyldig i EU,Sveits, Island, Norge, Liechtenstein, Tyrkia og Russland. Utenfor disse områdene, må du kontakte autorisert RYOBI forhandler for å finne ut om en annen garanti gjelder.

RYOBI tilbyr en 3 års garanti på alle elektriske og batteridrevne produkter unntatt tilbehør og slitedeler. Mer informasjon kan du se garantibetingelsene i brukerhåndboken som følger med alle verktøy.

Alle viste produkter er i samsvar med de relevante europeiske regelverket (Viser CE godkjenningsmerket på typeskiltet ). Advarsel: Alle garantier er land / region spesifikke. Verktøy kjøpt f.eks i USA eller via internett, og importert til Europa, som ikke er EU-godkjent, er ikke bare i strid med EU-lovgivningen, men vil ikke bli støttet /betjent i Europa av Ryobi® . Bare verktøy kjøpt i EU og som viser CE godkjenning (inkl. Sveits) er dekket av en europeisk garanti. Ryobi® forbeholder seg retten til å endre produktspesifikasjoner når som helst uten varsel.

Denne europeiske garantien berører ikke dine lovbestemte rettigheter. Alle lovbestemte garantier er henhold til gjeldende lover og regler på området.

MEKK fører et skikkelig bra Ryobi ONE+ utvalg!

Større utvalg finnes i butikk