Meny
MENU

Personvernerklæring 

Mekk er en norsk franchise kjede med filialer i hele Norge. Mekk Skandinavia AS er franchise giver og alle Mekk butikkene er egne selskap driftet av franchisetakere til Mekk Skandinavia AS.

Mekk Skandinavia AS eier og drifter nettsidene www.mekk.no Mekk.no som gjør det mulig for deg som forbruker å se på varer, kjøpe varer på nett og reservere varer i våre franchise butikker. Når du går inn på mekk.no og tar i bruk nettsidene våre samtykker du til vår personvernserklæring, cookie-policy og våre vilkår.

Vår personvern erklæring:

Vi er opptatt av din trygghet og ditt personvern på nett. Vi vil derfor forklare deg nærmere hvordan vi innhenter og lagrer personopplysninger om deg og hvordan vi bruker denne informasjonen. Personopplysninger som for eksempel navn, telefonnummer, IP-adresser og handlehistorikk skal behandles etter særskilte regler og disse reglene følger vi i Mekk. Når du velger å bruke www.mekk.no og Mekk sine tjenester samtykker du til at vi samler inn informasjon om deg og bruker denne informasjonen til våre formål.

 

Våre formål med innhenting av personopplysninger er:

  • Tilpasset markedsføring
  • Brukeranalyser
  • Annonsering
  • Kjøpshistorikk – digitalt og fysisk i våre butikker

 

Mekk bruker cookies for å forbedre tilbudet vårt på våre hjemmesider til deg som forbruker. Under kan lese mer om cookies som brukes på www.mekk.no:

 

  • Faceboook Custom Audience

Les mer her: https://www.facebook.com/business/

https://www.facebook.com/business/help/744354708981227

  • Sleeknote

Les mer her : https://sleeknote.com/privacy-policy

  • Google tag manager

Les mer her: https://www.google.com/intl/en/about/

  • Google Analytics

Les mer her: https://www.google.com/intl/en/about/

  • Matomo (Piwik)

Les mer her her: https://matomo.org/what-is-matomo/

  • Facebook Connect

Les mer her : https://www.facebook.com/FacebookforDevelopers

                       https://developers.facebook.com/docs/facebook-login/

 

 

Mekk bruker følgende verktøy for å dekke våre markedsførings-formål.

 

  • Mailchimp – Nyhetsbrev system. Mekk bruker Mailchimp for å markedsføre våre produkter til deg som forbruker. Du må aktivt samtykke til at vi skal få lov til å sende deg nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å trykke på en av linkene i bunnen av hver mail, eller ved å sende en e-post til personvern@mekk.no

 

  • Magento – Netthandelsløsning. Mekk Bruker Magento som netthandelsplattform, og vi lagrer informasjon om våre betalende kunder her. Dette er nødvendig i forhold til bokføringsloven. Mekk har en databehandleravtale med tredjepartsleverandør på denne dataen.

 

  • Klarna – Betalingsløsning. Mekk bruker Klarna som betalingsløsning. All informasjon som skrives inn i Mekk.no sin «check-out» i netthandelen deles med Klarna AB. Dette er nødvendig for å kunne gjennomføre betalinger på mekk.no

Vi henviser til Klarnas hjemmesider for hvordan personvernet ivaretas gjensidig av Mekk        og Klarna. https://www.klarna.com/no/personvern/

 

  • Facebook- Facebook markedsføring Mekk bruker Facebook sitt annonsesystem for å vise deg både generelle annonser, og tilpassede annonser som er basert på informasjon som har blitt innhentet via hjemmesiden vår, i butikk eller på annen måte.
  • Google Analytics – Web trafikk på mekk.no. Mekk bruker Google Analytics for å analysere brukerdata på våre nettsider. Dette for å gi deg en bedre nettside. Google Analytics lagrer bruker trafikk data i 50 måneder før den slettes automatisk.
  • Sleeknote – Pop-up, mailrekrutering og spørreundersøkelsesprogram. Mekk benytter en løsning som heter Sleeknote for å promotere markedsaktiviteter på mekk.no. Denne løsningen kan også brukes til å hente inn e-poster. Du må da selv samtykke til at vi kan bruke din e-post før vi sender deg nyhetsbrev.

 

  • Ipaper – Digitalt publiseringsprogram for reklameaviser. Mekk bruker Ipaper for å publisere digitale utgaver av våre tilbudsaviser. Mekk har en databehandleravtale med IPaper som regulerer personvernet ditt i henhold til GDPR regelverket.

 

Deling av personopplysninger:

Mekk Skandinavia AS deler ikke personopplysninger med tredjepartsleverandører som ikke vi ikke er avhengige av for å kunne levere våre tjenester.  Eksempler på tredjepartsleverandører vi kan dele informasjon med dersom det er aktuelt for akkurat deg som kunde kan for eksempel være Bring som sender pakker for Mekk.no, Klarna som er betalingsløsningen på netthandelen mekk.no, Trollweb som er leverandør av Magento som igjen er dataprogrammet mekk.no er lagret i. Dine personlige opplysninger deles kun dersom det er nødvendig i ditt tilfelle.

 

For å få slettet dine personlige opplysninger kan du sende en E-post til personvern@mekk.no og be om sletting.

Merk : bokføringsloven overstyrer GDPR direktivet og alle former transaksjoner eller betalings historikk kan derfor ikke slettes.